Nii siseriiklike kui ka rahvusvaheliste sihtkohtade poolest juhtiv ülemaailmne lennuliin on uhke oma auhinnatud äriklassi teeninduse ja pühendumise üle võistlusele Turkish Airlines World Golf Cup, kuhu on kutsutud üle 8000 külalise, kes võistlevad enam kui 100 turniiril kogu maailmas.Lennuliin pakub mitmesuguseid uuenduslikke ja kõrgetasemelisi teenuseid, mis tagavad reisijatele erakordse lennukogemuse.

Turkish Airlines toetab innukalt spordivõistlusi ja usub, et need suudavad erinevast rahvusest inimesi ühendada.

See toetus hõlmab jalgpalli, korvpalli, ragbit ja golfi kõigil tasanditel ning amatööride sari on suurepärane näide sellest, kuidas äriklassi teeninduse eest mitu auhinda võitnud vedaja annab külalistele võimaluse tasuta golfikepid haarata.

Tallinna üritust toetas tugevalt kohalik ettevõtete kogukond ja juhtivad ärimehed olid Niitvälja Golfiklubi võistlejate hulgas.

Selle aasta turniiri toetab The Financial Times, National Car Rental, Titanic Hotels ja rõivatootjast partner Ruck & Maul, kvalifikatsioonivõistluste võitjad osalevad novembris Antalyas toimuvas finaalis, kus neil on võimalus kindlustada koht võistlusel Turkish Airlines Open Pro-Am, lendavad Turkish Airlinesi äriklassis ja ööbivad viietärnihotellis Titanic Golf Deluxe Hotel.

Seila Saks esindab finaalis Tallinna, olles lõpetanud võistluse teisena 39 punktiga, kuna päeva võitja Hanno Strazds, kes sai 40 punkti, esindas Tallinna juba 2017. aasta finaalis, kuid see võit tegi temast juba teistkordse Eestis toimuva TAWGC võitja. Kolmandaks jäi Tiit Sermann, kes sai 39 punkti.

13. augu lipule lähima tulemuse saavutas meestest Paavo Põld ja naistest Kirsty Klaas. Tarmo Kivi saavutas 38 punktiga väikseima löökide arvu. „Soovime tänada kõiki oma külalisi, tänu kellele Turkish Airlines World Golf Cup Tallinnas nii edukas oli,” ütles Halit Anlatan, Turkish Airlinesi juht Tallinnas.
„Tegemist oli taas kord fantastilise TAWGC sarja turniiriga ja õnnitlen päeva võitjat hr Hanno Strazdsi ning eriti Seila Saksa, kellele soovime edu Antalyas.”

Turkish Airlines lendab 301 linna 121 maailma riigis ja sai 2017. aastal Skytrax World Airlines Awardsi auhinnad „Maailma parim äriklassi toitlustus”, „Maailma parim äriklassi ootesaal” ja „Maailma parim äriklassi ootesaali õhtusöök”.

Jaga
Kommentaarid