Saar alistas põhiringi esimeses mängus kindlalt austerlase Philip Bchmaieri (ATP 1779.), kes võitles end samuti turniirile läbi kvalifikatsiooni, teatab Tenniseliit oma koduleheküljel. Eestlase võidutulemus läks kirja numbritega 6:1, 6:0. Teises ringis ootab Saart ees kohtumine esimesena asetatud prantslase Laurent Rochette (ATP 530.) ja tema kaasmaalase Nathan Seatueuni (ATP 1310) vahelise kohtumise võitjaga.

Tamm pidas põneva kolmesetilise lahingu rumeenlase George Botezaniga (ATP 1028.) ja väljus sellest võitjana. Avaseti kaotas Eesti noormees tulemusega 2:6, kuid võitis seejärel järgmised kaks setti 6:4, 6:2. 16 hulgas kohtub Tamm rootslase Karl Friberg (ATP 852.) ja soomlase Patrick Kaukovalta (ATP 1344.) vahelise matši võitjaga.

Kaheksandikfinaali pääseb kindlasti veel üks Eesti mees, sest veel pidamata avaringi kohtumises on vastakuti tänavu taas endale Eesti meistritiitli kindlustanud Ivanov ja äsja noorteklassist välja kasvanud 19-aastane Siim Troost.

Ivanov ja Saar osalevad ka paarismänguturniiril, kus Ivanovi partneriks on rootslane Fred Simonsson ja Saar jagab väljakupoolt soomlase Roni Mikael Hietarantaga. Ivanov - Simonsson olid esimeses ringis vabad ja kohtuvad nüüd soomlaste Otto Holtari ja Mikael Martikaineniga. Saar - Hietaranta olid aga kindlalt, tulemusega 6:1, 6:1 üle Rootsi duost Bardia Salehist ja Christoffer Solbergist. Poolfinaali koha eest tuleb Saarel oma partneriga pidada kohtumine itaallase Lorenzo Bocchi ja prantslase Nathan Seateuniga.