Milliste ootustega võistlema läksite?

Allar Viinamäe: Peamine eesmärk oli näidata parimat sooritust, milleks meie meeskond võimeline on, kuid kuna võistlesime üle-euroopalisel tasemel esimest korda, siis eelkõige ootasin uut kogemust, emotsioone ja mälestusi. Olime valmistunud pikalt ja põhjalikult, seega läksin võistlusi nautima.

Marin Saagpakk: Eesmärgiks oli teada saada, mis tasemel oleme ning näidata Euroopale, et Eesti on sisenemas cheerleading’u maailma. Läksime saama kohta, mida järgmisel aastal oleks hea ületama minna.

Pearu Jakob Ojamäe: Minul olid ootused suured, kuna töö, mida olime teinud, oli väga suur. Samas tuli Euroopa meistritiitel suure üllatusena, sest osalesime sellise tasemega võistlusel esimest korda. Järgmisel korral oleme kindlasti suuremate kogemustega enesekindlamad ja anname endast kõik, et tiitlit kaitsta.

Keit Arleen Kalle: Võistlema minnes olid ootused väga minimaalsed, sest polnud enne nii suurel võistlusel käinud ja tiimi tase oli meile teadmata. Ootasime, et saaksime näidata, et ka Eestis on tiim, kes on valmis veelgi arenema. Südames tegelikult lootsin, et jõuame esikümne sisse ja jõudsime ka.

Millised on isiklikud eredamad muljed kogu ettevõtmisest?

Allar Viinamäe: Võistluspäevast on meelde jäänud võistluste ajal suu kuivem kui kõrb - pinge oli siiski suur. Poole võistlusetteaste peal enam neelata ei suutnud, aga tahtejõud ja adrenaliin viisid edasi.

Marin Saagpakk: Kõige unustamatum hetk oli see, kui meie auks hakkas kõlama Eesti hümn. Sellel hetkel jõudis kohale, et päriselt ei ole tegu mingi eksitusega.

Pearu Jakob Ojamäe: Tohutult siiras võiduemotsioon kogu tiimi poolt - ma ei ole korraga niipalju õnnepisaraid veel näinud.

Keit Arleen Kalle: Kui öeldi kolm tiimi, kes peavad platsile tulema, et teada saada, mis koha nad saavutanud on, siis oli segadus väga suur: ei uskunud, et meie nimi öeldi, ei saanud aru, mida tegema peab jne. Läksime platsile ja vaatasime, et tiimid meie kõrval võtavad ringi, tegime sama ja jäime ootama. Hetkel, kui saime aru, et me pole kolmas koht ... ega teine koht, jäi ju üle ainult üks võimalus!!!!

Pikemat intervjuud osalistega loe edasi ajakirjast Sport.