2.-12. augustini peetaval suurejoonelisel spordisündmusel selguvad Euroopa meistrid veealadel, jalgratta maantee- ja trekisõidus, mägirattakrossis ning BMX-is, triatlonis, sõudmises, sportvõimlemises ja golfis.

"Suvel on just sport telemaailmas suuremaid magneteid ning kuna ühendatud Euroopa meistrivõistluste programmis on mitu eestlastele varem medaleid toonud ala, siis on meil suur rõõm tiitlivõistluste telepilti siinstele fännidele vahendada," lausus Tallinna TV juhatuse liige Revo Raudjärv. "Kahtlemata on suurimad lootused seotud paarisaerulise neljapaadiga. Ujujatest tasub kindlasti silma peal hoida Kregor Zirkil, Martin Allikveel ja Maria Romanjukil. Üllatusvõimeline on triatleet Kaidi Kivioja. Heaks tulemuseks on valmis ka mägirattur Martin Loo ja maanteekoondis. Seega - põnevust peaks jaguma."

Tallinna TV teeb otseülekannetega algust 2. augustil, kui kavas on paarisaerulise nelja- ja kahepaatide eelsõidud. Järgmisel päeval hakkab Tallinna TV näitama ujumist, mis oma mahult saab kõige rohkem eetriaega.

Teisipäeval, 7. augustil näidatakse meeste ja naiste mägirattakrossi, kus Eestit esindavad Janika Lõiv ning Martin Loo. 9. augustil läheb võistlustulle hiljuti Tartus peetud triatloni EM-i sprindidistantsil pronksi võitnud Kaidi Kivioja. Viimasel päeval toimuval maantee grupisõidus saab meestest kaasa elada Mihkel Räimele, Aksel Nõmmelale, Alo Jakinile ja Martin Laasile.

Ujumist kommenteerib Priit Aavik ja teisi alasid Riho Järvelainen. Abikommentaatoritena astuvad üles endised tippsportlased