“Poolel maal olime Markku Ainsalu ja Josten Vaidemiga ees, mingi hetk tuli Gert ka üksi järele. Kogu trassi ainsal metsasinglil keerasime tempot peale ja Elva alla jõudsime Gerdiga juba kahekesi. Ja täna siis võit mulle.” Naistest võitis taaskord Greete Steinburg.

“Väga raske oli täna. Puhas maanteesõit ja palavus. Mulle sobivad ikka mägisemad sõidud rohkem. Tänane tempo oli ikka hullumeelne”, olid võitja kommentaarid finishis. Naiste teine, Janelle Uibokand seevastu oli rajaga väga rahul. “Ma ei kujuta päris hästi ette tänase palavusega kusagil metsas nikerdamist, selles mõttes oli vaheldusena päris äge. Enne sõitu kuulsin paljudelt, et õige valik oleks cyclocrossi ratas – kui saaksin uuesti, siis ikka ei võtaks tsüklokat. Neid rehvipurunemisi oli rajal näha ikka omajagu.” Üsna raja alguses olnud Küüslaugufesti vahefinishi võitis täna Gert Jõeäär, kes jätkab aktiivsussärgis ka üldarvestuses. Europargi mäefinishis oli esimesena päral hilisem võitja Peeter Tarvis juunior, üldarvestust juhib endiselt Jõeäär.

Hansgrohe kiirenduskilomeetri nobedaimad olid täna meestest Caspar Austa ja naistes Merili Sirvel. Võistkondliku esikoha hõivas KoMo-Veloplus team, parimaks naiskonnaks sõitis end Hawaii Express Cyclon.

Peale eliidile ja tippharrastajaile suunitletud GP-le sõideti võidu ka Gardena

maratonil ja FruitXpress poolmaratonil, kiiremad nende arvestuses olid Madis Mihkels ja Romet Pajur.

Kõige noorematele rattasõpradele oli Elva järve ääres maha märgitud eraldi rajad Põltsamaa auhindadele ja auhinnad viisid taaskord koju poistest Sebastian

Suppi ja tüdrukutest Loore Lemloch.

Sarja järgmist etappi Antslas võõrustab juba Hauka Laat ning pealtvaatajaid on rattasõidul ees ootamas üle paarikümne tuhande.