Noort ameeriklast peetakse Dortmundi suurimaks tulevikulootuseks ning nii on teda jahtimas paljud suurklubid. Pikalt on teda seostatud FC Liverpooliga, kus on juhendajaks endine Dortmundi loots Jürgen Klopp.

Alles hiljuti näitas Pulisic enda oskusi ka Liverpooli vastu, kui ta lõi sõpruskohtumises nende võrku kaks palli. Dortmund võitis mängu 3:1.

Liverpool on varasemalt teinud Pulisici ostmiseks juba kaks pakkumist, kuid Dortmund on need mõlemad tagasi lükanud. Briti meedia teatel on Dortmund valmis mängijast loobuma ainult 70 miljoni euro suuruse pakkumise korral.

19-aastase mängumehe isa Mark rääkis nüüd Sky Sportsile, et tõenäoliselt mängib tema poeg ühel päeval Premier League'is. “Tänapäeval on väga vähesed mängijad läbi karjääri ühele klubile truud. Christiani liitumine mõne teise klubiga on väga tõenäoline,“ sõnas ta. “Ta on alati tahtnud mängida Premier League'is.“

“Kas on õige jääda Dortmundi? Kes teab. Kas on õige liituda mõne teise klubiga? Ta võib arvata, et on. Seda võib arvata ka keegi teine,“ lisas ta.

Pulisic on Dortmundi ridadesse kuulunud alates 2015. aastast. USA koondises on 19-aastane mängumees pidanud juba 21 kohtumist ja löönud 9 väravat.

Pulisici vanaisa on sündinud Horvaatias ning nii sai ta 2015. aastal ka selle riigi kodakondsuse. Horvaadid kutsusid teda ka enda koondisesse, kuid noormees otsustas esindada ikkagi USA koondist.