Kolme masinaklassi on registreerunud 45 sportlast 14 riigist ning kõigis klassides on favoriitide hulgas ka eestlased.

F-250 klassis läheb esikohta püüdma kuuekordne klassi OSY-400 maailmameister Rasmus Haugasmägi. Selle klassi esimese tiitlivõistluse teeb kaasa ka Marek Peeba. Rebimine tuleb tihe, kuna favoriitide sekka kuulub 8-9 paati.

GT-30 klassis on eestlastest nimekaim eelmise aasta maailmameister Stefan Arand, kuid kaasa teevad ka varasemalt selles klassis medalitega pärjatud Viktoria Soodla ja Aivar Kommisaar. Siin on eestlaste tugevaimad konkurentid soomlased ja poolakad.

F-500 klassis on nimekaimad osalejad 13-kordne maailmameister Attila Havas (Austria) ja Marian Jung (Slovakkia), kellele pakub konkurentsi 2017. aastal MM-il pronksi teeninud Erko Aabrams.

Võistlus on ühtlasi ka Rivo Jõõrase memoriaal. Rivo Jõõras oli andekas F-250 klassi võidusõitja, kelle kaotasime Harku järvel 20 aastat tagasi.

Lisaks saavad kõik huvilised võistluse raames teatud tasu eest proovida ehtsat F-2 paati. Tahad teada mida tunnevad F-2 piloodid kurvides või sirgetel kiirendades? Nüüd on selleks võimalus! Paat on küll kahekohaline, kuid ikkagi täiesti autentne F-2, mille kiirus ulatub kuni 180 km/h.