Kaidi Kivioja võitis Euroopa meistrivõistluste pronksmedali eliitklassis. Väga häid tulemusi saavutasid paljud harrastajad. Eestlastest said vanuserühmade Euroopa meistritiitlid oma vanuseklassis Priit Ailt ja Alma Sarapuu, hõbemedali Urmas Utar ning pronksmedali võitsid Denis Danilkin ning Ilmar Tagel.

Lisaks pakuti sportimisvõimalusi Tartu Mill igamehetriatlonil, lastetriatlonil, Zoot avaveeujumise ning Jooksueksperdi südalinnajooksul osalejatele. Triatlonivõistluste kultuuriprogrammis olid õhtused kontserdid võistlejatele ja kogu linnarahvale.

Projektijuht Ago Arro sõnul pidas Tartus toimunud Euroopa meistrivõistlusi üheks paremini korraldatud võistluseks viimastel aastatel ka Euroopa Triatloni Liidu president Renato Bertandi.

„Tegemist oli triatlonifestivaliga, mis pakkus tiitlivõistluste taset, tõi kokku erineval tasemel triatloniharrastajaid üle Euroopa ning pakkus sportimisvõimalusi, kaasaelamist ja kultuuriprogrammi kõigile huvilistele“, ütles peakorraldaja ja spordiklubi TriSmile juhatuse liige Ain-Alar Juhanson. „Tegemist oli seni kõige keerulisema ja mitmekesisema triatloninädalaga, mida koostööpartnerite ja vabatahtlike abiga Eestis on korraldatud.“