Kangert on üldarvestuses 50. (+5.59) ja Taaramäe 58. (+7.49). Kollases liidrisärgis sõidab Greg Van Avermaet (BMC Racing).

Seitsmendat korda Tour de France´il võistlev Taaramäe on end esimesel nädalal tundnud sedavõrd hästi, et isegi siledamatel etappidel on turgatanud pähe mõte minna jooksikute hulka. "Kaks päeva järjest üritasin, aga ei õnnestunud õigesse äraminekusse saada," sõnas võidusõitu nautiv Taaramäe. "Enesetunne on väga hea, ütleks isegi, et power on jalas. Viienda etapi lõpus ette võetud rünnak tuli puhtalt enesetunde pealt. Lootsin, et keegi tuleb kaasa, aga kompanjone ei leidunud. Teed on kitsad, ega polegi lihtne rünnakule reageerida," teab Taaramäe isiklikust kogemusest.

Direct Energie meeskond on Touri esimesel nädalal kõige enam silma paistnud. Iga päev on keegi jooksikute hulgas, vahest on ees mehi isegi mitu. "Vabatahtlike ründajaid on meil etapi alguses kole palju," muigab Taaramäe. "Eks ma tean, et minu võimalused tulevad eelkõige mägedes. Olen end seni üritanud tagasi hoida, ehkki kui jalga on, siis ikkagi tahaks midagi teha, mitte niisama pundi taga loksuda."

Alpidesse jõutakse teisipäeval, pärast velotuuri esimest puhkepäeva. Siis on kolm karmi etappi järjest ja võib üsnagi kindel olla, et Taaramäe mõnel päeval jooksikute hulgas kaarte segama hakkab.