Monster Energy MX1 masinaklassi esimeses sõidus tegi parima stardi A1M Husqvarna Motorsport tiimiga liitunud MM-kogemusega lätlane Matiss Karro, keda jälitasid Harri Kullas (Husqvarna) ja Indrek Mägi (Kawasaki, Mägi Racing). Kullas suutis peagi Karrost mööduda ning vaikselt vahet suurendades kihutas ka esimesena ruudulise lipu alt läbi. Teisena lõpetas vahepeal kukkumise läbi teinud Tanel Leok (Husqvarna, Sõmerpalu MK), kes alistas lõpuks nii Mägi kui Karro.
Karro oli ka teise stardi kiireim mees, kelle sappa võtsid end Leok ja Mägi. Tagasihoidliku stardi teinud Kullas sai küll Leoki kätte, kuid siis sõitsid nad kokku, mille tulemusena Kullas kukkus. Leok möödus peagi Karrost ning peagi tõusis teiseks kiiret sõitu teinud Kullas, kes alistas lõpuks Leoki ning võttis ka teise võidu. Leoki järel ületas kolmandana lõpujoone Karro.
Kahe sõidu kokkuvõttes võitis seega etapi Kullas (50 punkti), teine oli Leok (44 p) ja kolmas Karro (38 p). Monster Energy MX1 klassi meistrivõistluste liidrina jätkab Leok.

MX2 klassi avasõidus heitlesid esikohale Andero Lusbo (Husqvarna, Kagu MK) ja Karel Kutsar (KTM, Estonian Express Racing) ning lõpus osutus paremaks Kutsar. Kolmandana ületas lõpujoone Hardi Roosiorg (KTM, Sahkar Racing), kellel oli tõsine võitlus Aigar Leokiga (Yamaha, Sõmerpalu MK).

Teise sõidu võitis kohe alguses liidriks tõusnud Lusbo, kellele järgnesid avasõidu viies Meico Vettik (KTM, KTM Racing Estonia) ja tagasihoidliku stardi teinud Kutsar.
Etapivõidu võttis Lusbo (47 p), teise koha sai Kutsar (45 p) ja kolmanda Vettik (38 p). Sarja liidrina jätkab Kutsar, kes edestab Lusbot 3 punktiga.

Koos MX2 klassiga rajal olnud 125cc klassis võitis Pärnu etapi kodurajal kihutanud Jörgen-Matthias Talviku (Yamaha), kes kogus võrdselt 45 punkti lätlase Ralfs Edgars Ozolinsiga (Husqvarna). Poodiumi madalaimale astmele tõusis päeva lõpuks venelane Svyatoslav Pronenko (Husqvarna, 44 p). Meistrivõistluseid juhib Talviku.

Klassi 85cc esimeses sõidus võitlesid esikohale Romeo Karu (KTM, KTM Racing Estonia) ja Martin Michelis (KTM, RedMoto Racing), kus lahendus saabus alles viimasel ringil, kui Michelis suutis eduka möödasõidu sooritada. Kolmandaks sõitis end Mikk Martin Lõhmus (KTM, PMC Addinol Honda Racing).

Teise sõidu võitis aga kindlalt Michelis, kelle järel lõpetas avaringi järel alles esikümne teises pooles olnud Karu, kes möödus sõidu keskel teisena sõitnud Lõhmusest, kes sai lõpuks kolmanda koha.

Etapi võitis seega Michelis (50 p), teine oli Karu (44 p) ja kolmas Lõhmus (40 p). Sarja liidrina jätkab Michelis.

65cc klassis võitis mõlemad võidukihutamised Romeo Pikand (KTM, Viljandi VMK), kes on võitnud nüüdseks kõik meistrivõistluste sõidud. Teise koha sai venelane Ivan Dubatovkin (Husqvarna), kes kogus võrdselt 38 punkti kolmanda koha saanud Gregor Kuusega (Husqvarna, RedMoto Racing).

Kõige väiksemas 50cc klassis võidutses kummaski sõidus kiireim olnud lätlane Toms Dankers (KTM), teise koha sai Marten Raud (KTM, Viljandi VMK) ja kolmanda Leslie Puller (Husqvarna, Pärnu MC).

Päeva lõpetas Pärnu Kuningas Superfinaal, milles oli selgelt kiireim Kullas, kes võitis kindlalt sõidu Karro ja Leoki ees.

Pühapäeval on Pärnus võistlustules külgvankrid eesotsas hiljuti MM-etapi teisena lõpetanud Kert Variku ja Lauris Daidersiga ning quadid, kus osaleb kodurajal võistlev valitsev Euroopa meister Kevin Saar. Võistlussõidud algavad kell 11:30.