59-aastane Blatt naaseb Kreekasse 8-aastase vaheaja järel, olles seal maal varem juhendanud Aris BC meeskonda. Viimased kaks aastat treenis ta türklaste Darüssafakat, enne seda Cleveland Cavaliersi (2014-2016) ja Tel Avivi Maccabit (2010-2014).

Olympiakose järgmiseks suureks eesmärgiks on pikendada lepinguid võtmemängijate Vassilis Spanoulise, Kostas Papanikolau ja Ioannis Papapetrouga, vahendab Eurohoops.net.

"Mul on hea meel ja suur au ühineda Olympiakose meeskonna ja perega. Võtan seda kui väljakutset ja võimalust. Kavatsen uhkusega ja motiveeritult anda klubi ja fännide heaks endast parim, tehes seda ihu ja hingega, nagu sellele organisatsioonile kombeks. Meeskond peab arenema ja kasvama ning koos nende imeliste inimestega, kes sellesse programmi kuuluvad, teeme me selle võimalikuks. Ma ei jõua ära oodata!" olid Blatti esimesed sõnad uues ametis.

Olympiakos on Euroliiga võitjaks tulnud kolmel korral, viimati 2013. aastal. Kreeka meistriks pole meeskond tulnud alates 2016. aastast. Viimasel kahel hooajal on koduses liigas Ateena Patanathinaikose järel lepitud hõbemedalitega.