Paljud Venemaa koondise pooldajad ootasid seda võitu ja kui kuulata, kuidas inimesed praegu siin Sankt-Peterburgis laulavad ning karjuvad, siis siin on tõeline pidu ja linn ei maga. Tänane võit oli kindlasti aus tulemus. Eks Venemaa poolehoidjad kartsid natuke nii tervet Egiptuse koondist kui ka eraldi Mohamed Salah’d, aga täna tõi Venemaale võidu meeskondlik mäng. Ning kindlasti mängis otsustavat rolli Venemaa kodupublik!

Samuti tuleb öelda, et Venemaa realiseerimine oli parem, kuigi otsustavaks sai esimene värav – nagu see tihti on sellistes tasavägistes mängudes. Ütleksin, et teise poolaja algus võitis Venemaale selle mängu. Kindlasti on Egiptusel mitmed mängijad individuaalselt paremad kui Venemaa koondises, aga Venemaa mängis taktikaliselt väga õigesti ja kompaktselt ega jätnud enda poolele väga ruumi. Egiptusel olid ikkagi vaid poolvõimalused, kuigi nad hoidsid palli rohkem, aga just taktikaline pool ning väljakul paiknemine olid Venemaal paremad.

Eks kodumeeskond mängibki sageli paremini kui nad tegelikult oskavad. Seega see võib olla ajutine tase, mida Venemaa koondis on seni näidanud, sest oleme viimase aasta jooksul näinud ka seda, kui pole suudetud võita seitse mängu järjest. Aga just sellised turniirid on kohad, kus kodupubliku toetus on nii suur, et mõjutab koondist hästi ning Venemaa läheb praegu selle toel hästi edasi. Muidugi tuleb öelda, et esimese mängu puhul vedas ka loosiga, et saadi vastu mitte just kõige tugevam vastane, kelle vastu võeti võit. Nüüd võeti teine võit järjest ning loodame, et see vorm ja tunnetus, mis Venemaa koondisel nüüd tekkis, kestab võimalikult kaua. Järgmiseks vastaseks on aga Uruguay, kes on kõvem vastane, ning just see mäng peaks näitama, milleks Venemaa koondis sellel turniiril suuteline on.