„Naiskond pandi paika vastavalt treenerite otsusele ning Lehisele on juba tagasisõidupiletid ostetud,” sõnas Hanson. Ja lisas, et individuaalvõistluse valguses pole keegi naiskonna koosseisu muutmise küsimusega tema poole pöördunud. Samuti välistas president võimaluse osta Lehisele uus lennupilet. „See pole nii lihtne, tal on EM-il kaasas ka pisipoeg ja ema.”

Lehise treener Helen Nelis-Naukas oli sellest kuuldes hämmingus. „Euroopa meistrit ei võeta võistkonda – nalja teete või? Mis need piletid siia puutuvad? Need visatakse prügikasti ja ostetakse uued,” sõnas ta. „Aga mis saab MM-ist? Kuidas saab Euroopa meistrit MM-i koondisest välja jätta?”

Kuu aja pärast toimub Hiinas MM. Esialgu Lehis sinna sõitvasse koondisse ei mahu. Hanson ei osanud ütelda, kas seda otsust muudetakse. „Eks näis, mis saab. Aeg annab arutust,” sõnas ta.

Hansoni sõnul pakkus naiste võistlus erakordset elamust. Eriline hetk oli see, kui kolm Eesti naist võitlesid üheaegselt veerandfinaalides ja kõik suutsid võita. „Julia Beljajeva oli juba varem oma headust tõestanud. Kristina Kuuse head hoogu võis ka uskuda ja omad ootused olid meil ka Katrina Lehisega. Vastavalt sellele sai tehtud ka otsus ta EM-ile saata,” sõnas Hanson.