Eesti Kergejõustikuliidu saavutsspordi juht Kristel Berendsen ootab Lätist kõrgetasemelisi tulemusi. „Heitjad on meil sel korral esindatud väga heal tasemel ja kettaheites ning odaviskes läheb kindlasti ka koondisesiseselt tihedaks rebimiseks. Mõnedel aladel on eri põhjustel esinumbrid puudu, aga see annab teistele võimaluse end tõestada. Loodan, et sportlased suudavad tugevas konkurentsis oma vormi headeks tulemusteks realiseerida,“ sõnas Berendsen.

“Et Ogre staadion on meie jaoks uus (tavaliselt toimuvad Balti meistrivõistlused Riias) ja keegi pole seal võistlemas käinud, siis see võib ka tulemuste osas oma rolli mängida. Vahel annab ka uus võistluspaik sportlasele lisamotivatsiooni – pole vanu mälestusi segamas,“ lisas ta.

Meeste kettaheites on stardis meie kaks parimat ehk Gerd Kanter ja Martin Kupper nagu ka odaviskes, kus lähevad võistlustulle värske Eesti rekordi omanik Magnus Kirt ja Tanel Laanmäe. Heiteladel on kohal ka naiste parimad – vasaraheitja Anna Maria Orel, kes hiljuti viis Eesti rekordi 69.68-ni, Kätlin Tõllasson kettaheites, Kätlin Piirimäe kuulitõukes ning Liina Laasma odaviskes.

Teivashüppes läheb head tulemust jahtima Robin Nool, 400 ja 200 m jooksus tuleb rajale Tony Nõu. Vaata kogu koondise koosseisu!