Eelmisel aastal MM-i järel kergejõustikukarjääri lõpetanud Bolt lööb kaasa ka Strömsgodseti meeskonna sõpruskohtumises Norra U-19 koondise vastu.

"Olen siin, et end vormi viia. Olen väga rahul, et klubi andis mulle võimaluse nendega treenida," sõnas 31-aastane Bolt Norra ajalehele VG. "Siiani on läinud kõik hästi. Ootan suure innuga ülejäänud nädalat."

Strömsgodseti spordidirektor Jostein Flo andis kaheksakordsele olümpiavõitjale treenimiseks särgi numbriga 9.58, mis tähistab jamaikalase 100 meetri maailmarekordit.

"Teisipäeval on meil treeningmäng, kus ta osaleb. Seega jääb ta meiega päris pikaks ajaks," rääkis Flo.

Spordidirektor tunnistas, et Bolti treeningule ilmumine oli meeskonnale suureks üllatuseks. "Ütlesime mängijatele, et meile tuleb üks testmängija ja et ta on päris kiire poiss. Ja siis avanes uks ja Bolt astus sisse. See oli pallurite jaoks paras šokk," rääkis Flo.

Bolt ise eelseisva treeningmängu osas ootusi kõrgeks ei aja. "Kui saan paar minutit mängida, on tore. Loodan end Manchesteris toimuvaks heategevusmänguks (peetakse 10. juunil - toim) vormi ajada."

Millised plaanid on Boltil jalgpalliga tulevikuks? "Tahan paremaks saada. Treenin nii kõvasti kui saan ja mängin nii palju kui saan. Vahest klubi näeb minus midagi ja annab mulle mängimiseks võimaluse," vastas jamaikalane, kes on tänavu treeninud ka sakslaste Dortmundi Borussia ja Lõuna-Aafrika Vabariigi klubi Sundownsi juures.

Strömsgodseti klubi on tuttav ka Eesti jalgpallifännidele, sest seal mängis 1999. aastal Eesti ekskoondislane Marek Lemsalu. Hetkel hoiab Strömsgodset Norra kõrgliigas 12. kohta.