Täna Raplas juba kuuendat korda toimunud Rapla Selveri Suurjooksu 10 km distantsi võitis meestest Dmitri Aristov ja naistest üllatas 13-aastane Luna-Aleksandra Lagoda, vastavalt aegadega 32.07 ja 36.00. Teise koha saavutasid meestest Rait Ratasepp ajaga 32.50 ja kolmanda koha võitis Ando Õitspuu ajaga 32.58. Naistest sai teise koha Leila Luik, kelle aeg oli 36.07 ja kolmanda koha sai Kaisa Kukk ajaga 37.00. 5 km distantsil võidutses Ibrahim Mukunga Wachira, kelle aeg täna oli 15.07. Tema järel lõpetas Mardo Lundver, jäädes maha täpselt minutiga. Kolmas koht kuulus meestest Arvi Alamaale, kes läbis täna jooksu ajaga 16.45. Naistest võitis esikoha Birgit Pihelgas ajaga 18.22 ja teise koha saavutas väga põnevas võistluses Brit Rammul, kelle ajaks jäi 19.05 ning kolmandana lõpetas Marika Turb ajaga 19.46.

„Meil on siiralt hea meel, et sellel ilusal kevadpäeval tulid nii paljud inimesed Raplasse liikumisrõõmu nautima. Kõik, kes ületasid finišijoone, olid täna võitjad. Nii pealtvaatajate kui ka korraldajate jaoks oli ka võistlus esikohtade pärast viimaste sekunditeni väga põnev,“ ütles peakorraldaja Donatas Narmont.

Rapla Selveri Suurjooksul sai kaasa lüüa kogu perega, sest kavas olid ka lastejooksud, kus samuti oli rekordarv osalejaid. Kokku võttis osa üle 400 lapse. Samuti oli lastele terve päeva lustakaid tegevusi pakkuv lasteala, kohal oli Pipi Pikksukk ja Selveri Tibu. Võistluspäeva lõpetas Rapla noortebändi The Notes kontsert.