Kes on aga pikalt Eesti spordiringkondades liikunud Raimo Nõu?

16-aastaselt alustas Nõu tööd Spordilehe reporterina. Toona oli ajalehe väljaandjaks Nõmme turu juht Mati Kebina, kes 2007. aastal saadeti oma abikaasa tapmise eest vangi. Nõu tegi Kebina juhitavas lehes isegi karjääri, tõustes kiratsevas väljaandes tegevtoimetajaks. 1999. aastal leidis Kebina ja Nõu vahel aset veider juhtum, kus endisest poksijast turuärimees, lõi Nõul silma siniseks. Nõu lahkus seepeale töölt, Kebina aga eitas vahejuhtumit.

Ajakirjanduse juurest siirdus Nõu jalgpalliga tegelema. Aastatel 1999 – 2000 oli ta FC Flora kommertsdirektor ja jalgpalliliidu projektijuht. Lühikest aega jõudis ta olla ka Eesti Spordi Infolehe tegevtoimetaja. 2002 – 2005 töötas Nõu Spordiselts Kalev turundusjuhi ja spordidirektorina ning oli 2002. aastal JK Tallinna Kalevi asutamise eestvedaja. 2004. aastal oli ta seotud Kalevi staadionile Eesti ühe esimese kunstmuruväljaku ehitamisega, millest sai Eesti üks enimkasutatud kunstmuruväljakuid. Seejärel naasis ta aastaks ajakirjandusse, asudes ootamatult juhtima Postimehe sporditoimetust. 2006. aastal liikus ta aga tagasi Kalevi spordiseltsi endisele töökohale ja tegeles samal ajal ka JK Tallinna Kalevi juhtimisega. . 2008. aastast sai temast aga Kalevi staadioni direktor. 2008. aastal sai ta ka Kalevi presidendiks.

Alates 2016. aastast on Kalevi jalgpalliklubi presidendiks teatavasti Eesti koondise kapten Ragnar Klavan. Enne seda oli klubi juhtimisega seotud ka Eesti Jalgpalli Liit.

Nõu on alates 2016. aastast Tallinna Kalevi aupresident.

Eesti tippklubide juures on Nõu tegev olnud veelgi. 2014. aastast sai temast Sillamäe Kalevi konsultant.

"Lõppude lõpuks on Tallinna Kalev ja Sillamäe Kalev mõlemad osa Eesti Spordiselts Kalevi süsteemist. Tegemist on mõnes mõttes meie sõsarklubiga. Ma ei kuulu ega hakka kuuluma Sillamäe Kalevi juhatusse ega ühtegi teise juriidilisse juhtivorganisse," rääkis Nõu, kui ta veel Tallinna Kalevi presidendina asus Sillamäe klubi juures tööle.

Konsultandina aitas Nõu Sillamäe Kalevit eelkõige PRi, turunduse ja sponsorsuhete arendamisel ning mängukorralduse parandamisel.

2016. aastal asus Nõu rajama oma linnaosas asuvat klubi JK Voltat. “Loeme (Volta) sünnipäevaks 5. septembrit 2016, kui Kari tänava staadionil toimus esimene treeningpäev. See oli suur ja väga sümboolne avaüritus. Seda, millisel päeval täpselt juba jalgpalliklubi loomise mõte tekkinud oli, ei suutnudki me tagantjärgi meenutada,“ rääkis ta eelmisel aastal klubi kodulehele.

“Spordijuhi töö on selline, et ega seda Eestis üleliia ei mõisteta ega väärtustata. Lapsevanematele võib tunduda, et treener teeb nende lastest sportlased, aga spordijuht imeb nende taskutest raha välja. Tihti ei tajuta, kui raske organisatoorne töö on trenni taga, mida võetakse enesestmõistetavalt. Kulusid on väga palju, alates sellistest väikestest asjadest nagu kasvõi tavaline kontoripaber, esmaabivahendid, teavituskulud,“ rääkis ta oma tegemistest Volta kodulehel.

Mängijana on 38-aastane Nõu juba 15 aastat esindanud FC Soccernetti.