58-aastase serblase teenetelehel on peatreenerina 17 Euroliiga Final Fouri ja koos homsega 12 finaali. See on terve ajajärk, epohh.

Madridi Reali loots Pablo Laso mängis Obradovici käe all Madridi Realis aastatel 1995 - 1997. Finaali eelsel pressikonverentsil uuriti Laso käest, mis oli peamine, mida ta sellest koostööst endale talletas.

Laso vastas: „Raske on välja tuua ühte konkreetset asja. Minu jaoks oli see päev päeva kaupa õppimine. Õppisin asju, mis tundusid algul isegi rumalad, aga päeva lõpuks need töötasid. Oli suur vedamine, et sain Obradovici juhendamisel mängida. Kasutan päris palju nõkse, mida toona õppisin, praegu treenerina."

Ja siis rääkis Hispaania meistriliiga kõigi aegade edukaim mängujuht ühe kelmika loo. "Mulle jääb alatiseks meelde mäng Hispaania karikavõistluste finaalis. Mängida jäi umbes kaks minutit, olime 11 punktiga peal. Mäng oli meie. Endal tuli väga hästi välja ja lõpus pidanuks vaid väljakul palli kontrollima. See oli minu töö. Aga Obradovic võttis mu pingile: "Hästi, sinu töö on tehtud, Pablo." Ma olin valmis sel hetkel ta tapma. Päeva lõpuks oli tal muidugi õigus. Minu töö oligi tehtud. Võiksin teile rääkida tuhandeid lugusid. Ent ikkagi, mul oli suur au temaga koos töötada.“


Kui Laso oli vastamise lõpetanud, hakkasid nad Obradoviciga midagi omavahel rääkima. Asi päädis mõlemapoolse naerupahvakaga. Kahtlemata, neil on mida meenutada.

Ka Moskva CSKA ja Kaunase Žalgirise peatreeneritel oleks seoses Obradoviciga tuhandeid lugusid rääkida. Dimitrios Itoudis oli teeneka serblase kõrval 13 hooaega abitreener Ateena Panathinaikoses ja Šarunas Jasikevicus mängis Obradovici käe all Panathinaikoses aastatel 2007 - 2010.