Tänavuse hooaja lõpetas Akaa-Volley Soome liigas 11. kohaga.

"Lähme klubiga järjest professionaalsemaks. Oleme otsustanud palgata täiskohaga peatreeneri," ütles Akaa-Volley mänedžer Risto Lahti Soome meistriliiga kodulehel.

Lüütsepp ütles, et ei oska veel väga hästi Soome keelt, kuid usub, et saab mängijate juhendamisega ka inglise keeles hakkama.

"Ma ei tunne Soome meistrivõistlusi muidugi peensusteni. Aga tean näiteks VaLePa ja Lakkapää treenereid, sest nad on Eestis laagris käinud," sõnas Lüütsepp, kes lubab meeskonna komplekteerida eelkõige kohalikest mängijatest.

"Oleme arutanud, et meeskonnas on peamiselt Soome võrkpallurid. Kui meil jääb mõni kindel roll vabaks, vaatame välismaalaste seas ringi," vastas Lüütsepp küsimusele, kas ta võtab endaga Tartust mõne palluri kaasa.

"Kodakondsusest tähtsam on suhtumine. Kui mängija areneb ja pühendub treeningutele, saame ka meeskonnana edasi minna ning tulevad ka tulemused."

Lüütseppa käe all alustab Akaa-Volley treeninguid augusti alguses, kuid mängijad kogunevad abitreeneri Hasse Mattila ja füüsilise ettevalmistuse treeneri Niko Rouvali juhendamisel juba juunis.