Kired tõmbas lõkkele teema, kus arutati, kas Toronto Raptorsi peatreener Dwane Casey võiks pärjatud saada NBA parima juhendaja tiitliga.

Esiteks arvas Barkley, et Casey peaks kõigepealt suhted selgeks rääkima meeskonna tähtmängija DeMar DeRozaniga. Idakonverentsi poolfinaalseeria kolmandas mängus Cleveland Cavaliersiga istutas Casey DeRozani mingil hetkel pingile. Barkley nimetas sellist sammu lugupidamatuse musternäidiseks. "Kui treeneril ei ole tiimi parima mängijaga suurepärast läbisaamist, siis see meeskond ei võida kunagi," lausus Barkley.

O´Neal sekkus ja ütles, et Barkley arutluskäik ei vasta tõele. Tulles meistriks Miami Heatiga ei olnud tal head klappi toonase peatreeneri Pat Riley´ga. Barkley põrutas kohe vastu, et Heati täht oli toona Dwyane Wade, mitte O`Neal.

No ja siis läks andmiseks. O´Neal ladus ühet poolt, et tähtmängijaid ei saagi poputada ja Barkley sellepärast tiitliteta jäigi, kuna teda pidevalt poputati. Barkley pani sama krõbedalt vastu: "Sind vedasid tiitliteni Wade ja Kobe Bryant, mul selliseid mehi kõrval polnud." O´Neal vehkis meistrisõrmusega vastu ja paugutas: "Mul on kolm NBA finaalide MVP auhinda, guugelda mind. Sa ei tea millest sa räägid, sa pole tiitleid võitnud."

Õnneks sai vahepeal sõna ka kolmas stuudio analüütik Kenny Smith ja kired jahtusid maha. Arutelu lõpetati juba märksa sõbralikumas õhkkonnas.

Vaata tulist vaidlust TNT stuudios: