Cavaliers alistas läinud öösel Toronto Raptorsi 105:103 ja juhib nüüd nelja võiduni peetavat poolfinaalseeriat mängudega 3:0. Raptors suutis seejuures 17-punktilise vahe tagasi mängida ja jõudis kaheksa sekundit enne sireeni OG Anunoby kaugviskest viigini 103:103. Viimane sõna jäi aga Jamesile, kes tabas koos lõpuvilega raske kahepunktiviske.

Jamesi arvele kogunes 38 punkti, seitse resultatiivset söötu, kuus lauapalli ja kolm vaheltlõiget. Kevin Love panustas võitu 21 punkti ja 16 lauapalli. Kyle Lowry oli Toronto resultatiivseim 26 punktiga.

Cavaliersil on võimalik seeria lõpetada esmaspäeva hilisõhtul, kui teist korda järjest mängitakse oma koduhallis.

Kui idakonverentsi põhiturniiri võitnud Raptors on väljakukkumise äärel, siis konverentsi teise koha meeskond Boston Celtics juhib oma seeriat Philadelphia Sixersi vastu juba 3:0. Täna öösel alistati Sixers lisaaja järel tulemusega 101:98. Celticsi kangelaseks tõusis Al Horford, kes tegi 3,9 sekundit enne lõpusireeni 99:98 eduseisus Sixersi rünnakul vaheltlõike. Boston kasvatas seejärel vabavisetest eduseisu kolmepunktiliseks ning Sixersi lõpusekundi kaugvise enam ei tabanud. Lisaajale oli Sixersi päästnud Marco Belinelli, kes tabas koos normaalaja lõpusireeniga seisuks 89:89.

Celticsi resultatiivseim oli 24 punkti visanud Jayson Tatum, Sixersile tõi Joel Embiid 22 punkti ja 19 lauapalli.