Nõmmoja on Eesti Ratsaspordi Liidu peasekretäri ametikohal töötanud alates 2001. aastast, olles olnud eelnevalt ka tegev organisatsiooni juhatuses (1996-99).

Alates 2001. aastast on Nõmmoja olnud MK-etappide ja 2002. aastast Tallinn International Horse Show direktor. Horse Show korralduses jätkab ta koos uue peakorraldajaga ka tänavu. Aastatel 2003–2009 oli ta ka Rahvuste Karika võistluste direktor.

Peasekretäri ameti kõrvalt on Nõmmoja pidanud ratsutamise treeneri ametit Tartu Ratsaspordi klubis ja on praegusel hetkel samas ametis tegev Ihaste ratsakeskuses. Samuti on ta alates 2007. aastast olnud treenerite kutsekomisjoni esimees.

„Mul on olnud suur au ja rõõm viibida kõik need aastad ratsaliidu arengu juures, mille suurim väärtus minu jaoks on kindlasti toredad inimesed, kellega olen saanud koos tööd teha ja palju häid emotsioone jagada. Tänan kõiki kolleege ja sõpru, kes on olnud sellel teekonnal minuga. Kindlasti soovin ka edaspidi olla hobuste ja ratsaspordi juures ja kui saan oma oskusi jagada, teen seda hea meelega,“ lausus Nõmmoja.

Siim Nõmmoja jätkab kuni uue inimese tööle asumiseni tööd peasekretäri kohusetäitjana.