Esmalt tuleb Liverpoolil muidugi sinna pääseda, kuid šansid selleks on suured, sest avamäng kodus võideti AS Roma vastu 5:2. Korduskohtumine peetakse Roomas täna.

"Jõuda kolm aastat järjest finaali on Reali jaoks fantastiline saavutus, aga neil oli ka meeleheitlikke hetki. Nad olid kaitses täiesti peata. Bayern peaks olema täis kahetsust. Nad olid kahe mängu peale domineerivam ning minu jaoks palju parem meeskond," ütles Gerrard eile BT Sporti stuudios, kui Real ja Müncheni Bayern olid teinud 2:2 viigi (avamäng 2:1).

"Real peaks muretsema, sest sellel Madridil on keskkaitsjate ja tsenderdustega suured probleemid. Trent [Alexander-Arnold] ja [Andrew] Robertson on Premier League'i kaks paremat tsenderdajat," vaatas Gerrard juba Real - Liverpool finaali poole.

"Selle põhjal, mida ma viimase kahe mänguga nägin, arvan, et Liverpool võib sellele Reali meeskonnale tõsiselt haiget teha."

Gerrardile sekundeeris teine legendaarne Inglismaa koondislane Frank Lampard: "Liverpool lõi alagrupiturniiril enim väravaid ning jätkas seda ka play-offis. Kui nad niimoodi jätkavad, võivavd nad selle ära võita."