Cavaliersi mänguvankrit vedas loomulikult nende suurim staar LeBron James. James viibis väljakul 43 minutit, mille jooksul viskas ta 45 punkti, võttis 9 lauapalli ja jagas kaaslastele 7 resultatiivset söötu. James tabas väljakult 25-st viskest 16. Kaugviskeid tabas ta kolmest kaks ning 15-st vabaviskest läbis korvirõnga 11.

Olulise panuse andsid ka Tristan Thompson ja Kevin Love, kelle arvele jäi vastavalt 15 ja 14 punkti. Esimene võttis ka 10 lauapalli. Eriti oluline oli seekord Thompsoni panus. Viimasel ajal USA kõmumeedia hambusse sattunud mees oli seeria eelnevas kuues kohtumises visanud kokku ainult kolm punkti ja jäänud kolmes matšis üldse pingile. Vahepeal ka oma fännide vilet saanud Thompson usaldati sel korral algrivistusse ning mänguaega kogunes kokku 35 minutit.

Kaotajate resultatiivsemad olid Victor Oladipo 30 ja Darren Collison 23 silmaga. Leedu legendi Arvydas Sabonise poeg Domantas sai seekord mänguaega 26 minutit, mille jooksul viskas 10 punkti ja võttis viis lauapalli.

Idakonverentsi poolfinaalis kohtub Cavaliers nüüd idas play-off'i parima asetuse saanud Toronto Raportsiga. Idakonverentsi teises poolfinaalis mängivad Philadelphia 76ers ja Boston Celtics.

Läänekonverentsis on vastamisi Golden State WarriorsNew Orleans Pelicans ning Houston RocketsUtah Jazz.