Juventus asus mängu juhtima 13. minutil, kui tabamuseni jõudis Douglas Costa. Kuigi Inter jäi 18. minutil Matias Vecino eemaldamise järel vähemusse, siis avapoolajal rohkem väravaid ei löödud.

Teisel poolajal asus esmalt skoori tegema vähemusse jäänud Inter. 52. minutil tõi tabloole viigi Mauro Icardi ning 65. minutil asusid võõrsustajad Andrea Barzagli omaväravast juhtima.

Kohtumise lõpp kuulus aga Juventusele, kui esmalt tõi 87. minutil tabloole viigi Milan Škriniari omavärav ning 89. minutil tõi külalistele võidu Gonzalo Higuain.

Juventuse tiitlilootustele oli see võit suureks boonuseks. Kolm kohtumist enne hooaja lõppu ollakse 88 silmaga tabeliliidrid. Nende lähimaks jälitajaks on Napoli 84 punktiga, kuid neil on üks matš vähem peetud. Juventuse punktide kaotamise korral oleks võinud Napoli pühapäeval ise tabeliliidriks tõusta. Lõuna-Itaalia suurklubi sõidab nädala viimasel päeval külla Fiorentinale.

Meistrite liiga koha eest võitlevale Interile oli see aga valus kaotus, kuna nüüd ollakse 66 punktiga viiendal kohal. Neljandal positsioonil olev Rooma Lazio on kogunud 67 silma, kuid neil on üks matš vähem peetud.