Kvalifikatsiooni teise aja sai kirja Lewis Hamilton (+0,179) Mercedesel ja kolmanda tema tiimikaaslane Valtteri Bottas (+0,339).

Esikolmikule järgnesid Daniel Ricciardo (+0,413) ja Max Verstappen (0,496) Red Bullidel ning Kimi Räikkönen (+0,992) Ferraril.

Seejuures oli parima ringiaja suunas kihutamas Räikkönen, kes edestas 16. kurvis Vettelit veel 0,2 sekundiga, kuid tegi seejärel sõiduvea, mis maksis talle esikoha. Kordused näitasid, et viimasel läbimisel oleks parima aja sõitnud Vettel peaaegu seina kihutanud, kuid sakslane pääses napilt ja sai kirja parima aja.

“Tundsin, et vormel on hea ja teadsin, et olen suuteline korralikku ringiaega näitama. Arvan, et tuleb huvitav sõit. Siin võib kõike juhtuda,“ sõnas parimat aega näidanud Vettel kvalifikatsiooni järel toimunud intervjuus.

“Sebastian tegi head tööd. Nad on olnud läbi terve nädalavavehtuse kõige kiiremad. Püsime konkurentsis. Üritan Sebastiani elu raskeks teha,“ sõnas omalt poolt Hamilton.

“Eelmisel aastal olin ma siin esimese ringi järel ühe ringiga maas. Lõpuks sain aga teise koha. Siin võib kõike juhtuda,“ tõdes kolmanda aja kirja saanud Bottas.