Levadiale tõi väga tuliseks kujunenud kohtumises võidu keskkaitsja Igor Morozovi juba 9. minutil nurgalöögiolukorrast löödud värav. Levadia vääris pigem võitu ka ülejäänud kohtumise osas - võimalusi tekitati Kaljust õige pisut rohkem, ent ka kodumeeskonnal tekkisid omad šansid.

"Otsutavaks sai see, et Levadia lõi ühe värava ja meie seda ei suutnud," nentis Kalju abitreener Sergei Terehhov. "Meil jäi mõnes olukorras võib-olla kvaliteedist puudu, aga mängijatele suuri pretensioone ei ole, nad võitlesid kõvasti."

Kahe tippmeeskonna heitlus kujunes tohutult jõuliseks ja võitluslikuks. Juba avapoolajal lõid kired lõkkele Levadia ründaja Nikita Andrejevi ja Kalju edurivimehe Liliu kokkupõrkes, kus brasiillane Andrejevi kerge peapuute peale tsirkust tegi ning tükiks ajaks kunstmurule lebama jäi, lastes endale isegi arstid väljakule kutsuda. Kuigi mõlemad said olukorrast kollase kaardi, jätkasid nad ülejäänud matši vältel piiripealseid võitlusi ning ilmselt oli see ka üks põhjuseid, miks Levadia peatreener Aleksandar Rogić Andrejevi lõpuks ka varakult välja vahetas.

Kokku tuli peakohtunikul Kristo Külljastinenil näidata lausa kaheksat kollast kaarti - vilemees lasi ehk mängu pisut kontrolli alt välja, ent hoolimata paljudest vigadest ja mänguseisakutest paistis, et keegi tõsiselt vigastada ei saanud.

Edasi poolfinaali pääses ka Narva Trans, kes alistas koduplatsil teise liiga meeskonna FCI Tallinna tulemusega 6:0.

Ülejäänud poolfinalistid selguvad paaridest FC Kuressaare - FC Flora ja FC Flora U21 - Viljandi Tulevik.