Kui Bayern kindlustas oma edasipääsu Sevilla vastu pärast avamängu 2:1 võitmist kodus 0:0 viigi tegemisega, siis Reali kordusmäng Juventuse vastu kujunes äärmiselt dramaatiliseks.

Avamängu võõrsil 3:0 võitnud Real läks kordusmatšile vastu kindla soosikuna, ent Juventus ei olnud alla andnud - juba teisel mänguminutil lõi Mario Mandžukic ühe värava tagasi ning Itaalia klubi rünnakud kandsid vilja ka 37. ja 61. minutil - teise värava sai enda nimele samuti Mandžukic, kolmanda aga Blaise Matuidi. Kui horvaat lõi mõlemad väravad peaga, siis Matuidi karistas ära Reali väravavahi Keylor Navase saatusliku puterdamise.

Kohtumise lõpp kujunes aga ülimalt dramaatiliseks: viimasel üleminutil määras inglasest kohtunik Michael Oliver Reali kasuks penalti, kui Juventuse kaitsja Mehdi Benatia väravaesisel Lucas Vazquezi pikali tõukas. Juventuse mängijad reageerisid suurele otsusele tulivihaselt ning nii sai näiteks väravavaht Gianluigi Buffon agressiivse protestimise eest lausa otse punase kaardi ning penaltit pidi tõrjuma tulema varuväravaht Wojciech Szczesny.

Buffoni jaoks jäi see suure tõenäosusega ka tema viimaseks Meistrite liiga mänguks - legendaarne puurilukk on lubanud selle hooaja järel kindad varna riputada.

Poolakal sangariks saada siiski ei õnnestunud - Cristiano Ronaldo naelutas penalti seitsmenda (!) üleminuti lõpetuseks ülikindlalt ristnurka ning viis sellega Reali Meistrite liigas taas nelja parema sekka. Portugallane hoidis seega ülinapilt elus ka oma seeriat - nimelt on ta sel hooajal skoori teinud igas Reali Meistrite liiga mängus!

Vaata olukorda videost!