Ronimisministeeriumi ronimishallis oli igale vanuseklassile ette valmistatud 9-10 ronimisrada ning M16 ja N16 klassides lisaks ka 4 finaalirada. Üle 60 noore ronimissportlase oli võistlustel osalemas kõigist Eesti ronimiskeskustest: Võrust, Tartust, Lääne-Virumaalt ja Tallinnast.

Kõige põnevam oli M16 ja N16 klassi ronijate konkurents, kus lisaks kvalifikatsioonivõistlustele toimusid ka finaalid. M16 klassis võttis selge võidu Noel Moglia, edestades Martin Männistet Alpiklubist Firn ning Kristofer Põderit Ronimisakadeemia klubist.

N16 klassis võitis kuldmedali Ly Riks klubist Nelson, hõbemedal kuulus Elise Kõivule klubist Ekstreempark ning pronksmedali võitis Helena Zvorovski klubist Ronilane.

N16 klassi kuldmedalisti Ly Riksi sõnul olid rajad rasked ja huvitavad. „Kuldmedal tuli üllatusena, kuna põlvevigastus ei võimaldanud oma täit potentsiaali rakendada. Vaatamata vigastusele oli võistlus põnev ja nauditav ning võitmiseks tuli mängu panna kõik kogutud oskused. Eeloleval hooajal on plaanis osaleda ka täiskasvanute Eesti Kaljuronimise Karikasarjas.“

M12 vanuseklassis võitis Eesti meistritiitli Urmo Nagel klubist Nelson, hõbemedali võitis Kaspar Grauen ning pronksise autasu Riko Mäeuibo Ekstreempargi klubist.

N12 vanuseklassi võit kuulus Janelle Rannalale klubist Nelson, hõbemedal Greete Liise Rebasele Ronimisakadeemiast ning pronks Kaisa Vaherile Ronimisakadeemiast.

Kõige nooremate vanuseklassi konkurentsis võidutses M10 vanuseklassis August Johan Vugts Ronimisakadeemia klubist, hõbemedalist on Matten Varend Ronimisakadeemiast ja kolmas Björn Reinut Laur.

N10 vanuseklassi võidu võttis Nelsoni klubi esindav Sofia Merilo, hõbemedali võitis Freia Maria Vikkisk Ronimisakadeemia klubist ning pronksmedal kuulub Isabel Maria Nurmeotsale Ronimisakadeemiast.

Kaljuronimine on Eestis üha suuremat populaarsust võitev spordiala, mille harrastajaskond on pidevalt suurenenud. Eesti neljaetapilise ning kõiki ronimisalasid (kiirusronimine, raskusronimine ning bouldering) hõlmava Kaljuronimise Karikasarja 2018. aasta hooaja esimene etapp toimub Rakvere Spordikeskuse ronimisseinal 8. aprillil.