“Ma süstisin oma jalgu igal õhtul. Alustasin sellega ise 12-aastaselt. See oli asi, mida ma pidin tegema,“ rääkis Messi Briti meediale.

Kui Messi võttis 12-aastaselt asjad oma kätte, siis hormoonisüste tehti tema jalgadele juba aastaid varem. “Alguses tegid minu jalgadele süste vanemad. Esimesed tehti ajal kui ma olin 8-aastane. See oli väga väike nõel. Süste tehti mulle õppimise ajal. See oli minu jaoks rutiin ja normaalsus,“ meenutas Messi.

Süstid olid Messi perekonna jaoks kallid ning ühes kuus kulus nende peale 1000 eurot. Esialgu aitas perekonda selles vallas rahaliselt Messi esimene klubi Newell's Old Boys. 13-aastaselt kolis Messi Barcelonasse ja Kataloonias maksis klubi kinni juba kõik arstikulud. Messi jalgadele tehti hormoonsüstema kuni tema 14-aastaseks saamiseni.

Messi meenutas, et Barcelonasse kolimine oli tema jaoks lihtne ja ta kohanes Kataloonias kiiresti. Esialgu tuli kaasa kogu tema perekond, kuid lõpuks jäi sinna temaga ainult isa. Ülejäänud lihtsalt ei kohanenud ja läksid kodumaale tagasi.