Kuigi võistlus polnud väga kõrgetasemeline, oli tegemist vaat et tšempionaadi kõige emotsionaalsema alaga. Rakvere kergejõustikuklubi Vike esindaja Mülla suutis end ületada ja viis isikliku rekordi 3.85ni. Siiani oli ta mark 3.73. Endine Eesti rekordinaine Lembi Vaher ületas 3.80, kuid 3.90st enam jagu ei saanud. Naine oli üsna pettunud, teda lohutas õde Endla.

Ilmselt veel rohkem oli pettunud aga Reena Koll, kelle nimel olev Eesti rekord on 4.31. Ka tänavu on ta jagu saanud 4.25st. Ta valis algkõrguseks 4.00, mis oleks talle kindlustanud esikoha, paraku sai naine sel sisehooajal juba mitmendat korda nulli. Nüüd osutus esimeseks lohutajaks omakorda Kolli kange konkurent Vaher. Favoriidi põrumise tõttu teenis pronksmedali 3.70 ületanud Maria Kytölä.

Loodetavasti on suvistel Eesti meistrivõistlustel juba märksa rohkem õnnelikke naeratusi ja vähem pisaraid. Arvestades, et seekord ei teinud kaasa ka Margit Kalk, ei oleks sugugi võimatu, kui suvel näeme, kuidas kolm või neli või äkki isegi viis naist saavad jagu neljast meetrist.

Läbi aegade on üle nelja meetri hüpanud viis Eesti naist: Reena Koll 4.31, Lembi Vaher 4.23, Margit Kalk 4.10, Tiina Tikk 4.01 ja Kristina Ulitina 4.00