Willimann võttis olümpia tarbeks end bändi juurest vabaks ning abistab Pyeongchangis nüüd hoopis hokimehi. “Tegelikult ei ole laulja ja hokimängija puhul suurt erinevust. Mõlemad on ju tegelikult laval ja esinevad publikule,“ sõnas sakslane olümpiamängude kodulehele.

Willmann on USA hokimehi aidanud ka varasemalt ja eelkõige on ta seda teinud Euroopas, kuna tema igapäevane kontor asub Hannoveris.

Willmanni sõnul vajab hokimängija keha tunduvalt rohkem töötlemist, kuid ka muusikute kehad on enamasti ikka kurnatud. “Nad saavad vanemaks ja nad teavad, et aastate jooksul on tehtud rumalaid asju,“ sõnas sakslane, et massöörina tal Depeche Mode'i juures tööd jagub.

Olümpiamängude järel pakibki massöör oma asjad hokimängijate juures kokku ja liitub bändiga Ladina-Ameerika turneeks. Süda kutsuks tal aga kõige rohkem ikka hokimeeste juurde. “Seal ei ole üldse küsimust. USA hokikoondis on minu jaoks number 1,“ lisas ta.

USA hokikoondis alustas olümpiat kaotusega, kui avavoorus jäädi lisaajal 2:3 alla Sloveeniale. Teises voorus alistati aga 2:1 Slovakkia. Alagrupiturniiri kolmandas voorus saadi venelaste käest koguni 0:4 koslep. Nüüd ootab ees play-off.