"Tann selgitas, et ta võeti staadionile päriselt tööd tegema, mitte niisama palka saama. Tema korraldada oli lume lükkamine, staadioni puhastus, väravate avamine ja sulgemine, katete paigaldus ja muu. Alles avatud staadionil tekitasid suuri probleeme sinna korda rikkuma tikkuvad noored. „Lapsed tegid igasugu lollust, WC-kast tassiti muru peale ja kallati tühjaks. Õnneks ei olnud seal palju sees,” kirjeldas Tann. Seetõttu pandi staadionile valvekaamera, mida Tann vajaduse korral kasvõi kogu ööpäeva jälgis, kuni noored enam staadionile ei tunginud."

Pärast kohalike omavalitsuse valimisi kärbiti Tanni palk pooleks, 1500 euro peale. „Ülemused ütlesid, et selle töö jaoks on seda küllalt,” lausus Tann.

Delfiga rääkinud teiste Eesti suurte spordiobjektide juhid teevad 3000-eurosest palgast kuuldes suured silmad. "Oh, ei kujutagi ette, mis seal olla võib," ohkas Kadrioru staadioni pikaaegne direktor Olavi Sikka. "Minul saab maikuus Kadriorus täis 43 aastat. Eks ma olen kuulnud, et Tallinna spordiametil on ka mõned juhtide palgad kõrged, oli ju see Tondiraba halli lugu..."

Sikka sõnul võib sellist palka saada Soomes või Rootsis, mitte Eestis. "Sealsete inimestega rääkides on nad vahel imestanud, et kuidas meil selliste palkadega üldse elada saab. Seal oleks selline number normaalne."

Omaenda palganumbrit Sikka avaldada ei soovinud, kuid möönis, et tema sissetulek on märksa suurema objekti juhtimise juures suurusjärgu jagu väiksem. "Küll pean ütlema, et sellest aastast see natuke tõusis, varem oli see aastaid külmutatud."

Vastavatud Sõle Spordikeskuse juhataja Toomas Ristlaan kohkub samuti, kuuldes 3000-eurosest palganumbrist. "Kuna ma sellest asjast täpsemalt ei tea, siis ma ei hakka selle kohta midagi ütlema. Minul pole aga midagi varjata - näiteks minu palk jääb 2000 euro juurde."

Mitmel suurel spordiareenil ei olegi ühte kindlat inimest, kes seda juhiks. Näiteks Tartu Tamme staadionit haldab SA Tartu Sport, kel on veel lisaks hallata üheksa Tartus asuvat spordirajatist. Kalevi Keskstaadioniga tegeleb Jalgpalliklubi Tallinna Kalev, ent sedagi klubina - kindlat juhatajat või direktorit nad staadionile määranud ei ole.