Varasemalt on poodiumile kerkinud meie suusaässad Kristina Šmigun-Vähi, Andrus Veerpalu ja Jaak Mae, kahevõistleja Allar Levandi ning freestyle-suusatajata Kelly Sildaru. Etapivõiduni on neist jõudnud Šmigun-Vähi, Veerpalu ja Sildaru.

Neist Šmigun-Vähi võitis aastate jooksul 16 MK-etappi. Veerpalu oli parim kuuel MK-etapil. Sildaru on seni võitnud ühe MK-etapi.

Esikolmiku kohti on nimetatud sportlastest kõige rohkem ette näidata taas Šmigun-Vähil. Šmigun-Vähi kerkis aastate jooksul MK-sarjas poodiumile 48 korda.

Veerpalu tõusis poodiumile kokku 10 korda. Mae lõpetas esikolmikus kokku seitsmel (kolmel korral teine ja neljal korral kolmas) ja Levandi 11 juhul (kuuel korral teine ja viiel korral kolmas). Sildaru on seni MK-sarjas esikolmikus olnud kahel korral (üks esimene ja üks teine koht).

Kui kuus Eesti sportlast on kerkinud FIS-i MK-sarjas poodiumile, siis paljud on jõudnud ka esikolmiku lähedale.

Napilt on poodiumile kerkimisest puudu jäänud Aivar Rehemaal, kes sai hooaja 2008/09 Tour de Ski proloogil neljanda koha. Rehemaa tegi oma parima MK-stardi 2008. aasta 27. detsembril Oberhofis.

Poodiumi lähedale on jõudnud ka suusasprinter Erkki Jallai. Jallai sai viienda koha 2004. aasta 23. oktoobril Düsseldorfi vabatehnikasprindis. Seejuures näitas Jallai kvalifikatsioonis päeva parimat aega.

Viienda koha on MK-sarjas välja sõitnud ka Peeter Kümmel (2008. aasta 10. veebruaril Otepääl klassikasprindis), Pavo Raudsepp (1999. aasta 29. detsembril Kitzbüheli vabatehnikasprindis) ja Elmo Kassin (1991. aasta 14. detsembril Thunder Bay 30 km vabatehnikasõidus).

Märkimist väärib kindlasti ka suusahüppaja Kaarel Nurmsalu kuues koht 2014. aasta 9. märtsil Holmenkolleni suure mäe võistlusel.