Kodustes sarjades võiduseeria 22-mänguliseks venitanud Serviti peatreener Kalmer Musting jättis mitmed kogenumad mehed koju puhkama, sest nädalavahetusel on ees tähtsad mängud Balti liigas ja nii sõitsid põlvalased Tapale näiteks ilma Eesti koondislaste Eston Varuski, Kristjan Muuga ja Henri Sillasteta.

Tapa püüdis võimalust kasutada ja sai 3:1 ette, kuid Serviti pani kaitse ja Jürgen Lepassoni valvatava värava seitsmeks minutiks lukku ning läks 5:3 ette. Võõrustajad jõudsid korraks viigini, aga siis põgenes Serviti püüdmatult eest. Peamiselt juba avapoolajal pidurdamatus hoos olnud Carl-Eric Uibo eestvedamisel mindi puhkepausile külaliste 14:9 eduseisus. Uibo oli visanud pooled Serviti väravatest.

Teine pooltund tõi esile tiitlikaitsja veelgi suurema ülekaalu. Kümne minutiga tehti 7:1 spurt ja kasvatati vahe enam kui kümneväravaliseks. Tapalased suutsid teisel poolajal Lepassoni selja taha saata vaid seitse palli, samal ajal kui Serviti vastas 19-ga ning võttis 33:16 võidu.

Uibo arvele jäi lõpuks kaheksa väravat, Sander Sarapuu viskas kuus ja Martin Grištsuk neli. Serviti poolel said käe valgeks kõik kümme kaasa sõitnud väljakumängijat. SK Tapa poolel olid nelja tabamusega täpsemateks Vahur Oolup ja alles 14aastane Sten Reinvart. 17aastane Marten Saar lisas kolm väravat.

Põhiturniiri parim väravakütt oli HC Tallinna Marko Slastinovski, kel jäi vaid kaks tabamust puudu sajast liigaväravast. Talle järgnesid Vahur Oolup (Tapa) 90, Kaimar Lees (Tallinn) 84, Tõnis Kase (Põlva Coop) 83, Robert Lõpp (Viljandi HC) 76, Timo Raukas (Aruküla/Audentes) 74 ning Kaspar Lees (HC Kehra/Horizon Pulp&Paper) ja Otto Karl Kont (HC Viimsi/Tööriistamarket) 69 väravaga.