"Keegi ei tea eriti, kes Maria Šarapova on," alustab ta. "Ta on olnud areenil veidi üle kümne aasta, kuid enamus inimeste jaoks selles karussellis on ta müsteerium."

"Ta ei taha olla tuuril olevate tüdrukutega sõber. Mängijana ei näe sa teda kunagi turniiridel mujal kui teisel pool võrku. Ta ei käi kunagi mängijate lounge'is, kus võib aega-ajalt näha mitmeid suuri mängijaid nagu Roger Federeri. Sellised nagu Šarapova eelistavad aga hoida madalat profiili."

"Neil on oma graafik ning neile ei meeldi oma rivaalidega einestada. Me pole kõik just sõbrad, see pole saladus."
Kes ta on?
34-aastane Jelena Dokic on endine maailma 10. reket, kelle parimaks saavutuseks on 2001. aasta French Openil finaali jõudmine. Ta võitis karjääri jooksul kuus WTA ja kaheksa ITF-i tiitlit.

"Olen mänginud ta vastu ainult 2003. aastal Wimbledonis ja temaga ühel teisel korral palli löönud. Me ei rääkinud eriti, ainult kiire "tere". Mäletan, et nägin teda paar nädalat hiljem ja ta ei öelnud sõnagi. Ma ei võtnud seda isiklikult, sest tean, et see on Maria puhul normaalne. Teatud määral aitas see tal edukana püsida."

"Ta on sitke, võistlusjanuline ja tahab kõiki alistada. Ta ei taha kellegagi tuuril lähedaseks saada. Eugenie Bouchardil on samasugune filosoofia. Teisel pool on aga Serena Williams, kes minu kogemuse kohaselt sinna kategooriasse ei liigitu. Williams on alati vestluseks valmis ja küsib, kuidas sul läheb. Ta oli koridorides palju nähtavam ning talle meeldis suhelda."

Eelmise aasta aprilis meldooniumi tarvitamise eest saadud dopingukeelust vabanenud Šarapova on Austraalia lahtistel meistrivõistlustel jõudnud kolmandasse ringi. Viimati alistas ta Läti esindaja Anastasija Sevastova 6:1, 7:6 (4). Kolmandas ringis kohtub 30-aastane venelanna teise endise maailma esireketi Angelique Kerberiga, kel täna on 30. sünnipäev.
Jelena Dokic 2011. aastal Wimbledoni turniiril.