Sealjuures on kõik seni võistlustules olnud asetatud USA tennistid kaotanud. Ameeriklaste au on võimalik päästa veel Madison Keysil ja Sam Querreyl.

Kõige suuremaks üllatuseks oli eelmise aasta finalisti Venus Williamsi kaotus - 36-aastane ülikogenud Williams jäi avaringis alla maailma 78. reketile, 20-aastasele šveitslannale Belinda Bencicile tulemusega 3.6, 5:7.

Eelmise aasta viimase Suure Slämmi turniiri, USA lahtiste naiste turniiri neljast poolfinalistist langes avaringis lausa kolm, kusjuures neljas ehk Madison Keys pole veel areenile astunud. Lisaks Williamsile said kaotuse ka kümnenda asetusega CoCo Vandeweghe ja 13. asetusega US Openi võitja Sloane Stephens.

Asetatud naistest kaotasid avaringis veel ka 25. asetusega Shuai Peng, 31. asetusega Jekaterina Makarova ning 24. asetusega Dominika Cibulkova, kes jäi teadupoolest alla Kaia Kanepile.

Meeste seas oli kõige kõrgema asetusega kaotajaks kaheksanda asetusega ameeriklane Jack Sock, aga kotid pakivad ka Kevin Anderson (11.), John Isner (16.) ja Philipp Kohlschreiber (27.).

Kuna mängud veel käivad, võib see nimekiri veel lisandust saada.