Eesti asus kohtumist juhtima 58. minutil, kui posti põrkest saatis palli väravasse Henri Anier. 27-aastane Anier on nüüd koondise eest löönud aastate jooksul 11 väravat.

Võitu eestlastel siiski saada ei õnnestunud, kuna 79. minutil sai tabamuse kirja vahetusest sekkunud mulluse aasta Rootsi liiga suurim väravakütt Kalle Holmberg.

Eesti ja Rootsi on nüüd aastate jooksul kohtunud 17 korda ning Rootsil on kirjas 14 võitu. Kolm kohtumist on jäänud viiki ehk eestlastel libises esimene võit käest.

Eesti ja Rootsi kohtusid omavahel viimati kaks aastat tagasi, kui 6. jaanuaril oldi vastamisi samuti Abu Dhabis. Toona lõppes matš skooriga 1:1. Sarnaselt seekordsele mängule jäid ka kaks aastat tagasi mõlema tiimi paljud põhimehed kohtumisest eemale. Eesti koondise värava eest hoolitses kaks aastat tagasi Albert Prosa. Rootsi tabamuse autoriks oli Mikael Ishak.

Kokku on Eesti ja Rootsi aastate jooksul kohtunud 16 korda. Rootsi on seni võitnud 14 mängu ja kaks matši on jäänud viiki. Eesti ei ole seni rootslaste vastu võidurõõmu tunda saanud.

Kohtumine Abu Dhabis Zayed Sports City staadionil algab Eesti aja järgi kell 19.15. Delfi Sport toob kohtumise käigu lugejateni.