Sotši olümpiavõitja Legkov oli üks kuuest Venemaa suusatajast, kellele Rahvusvaheline Olümpiakomitee (ROK) määras novembri alguses eluaegse olümpial osalemise keelu. Venelased mõisteti dopingu tarvitamises süüdi Kanada juristi Richard McLareni raportis avaldatud kaudsete tõendite põhjal. Selles raportis väideti, et venelased hävitasid ja rikkusid Sotši olümpia ajal tahtlikult mitmeid dopinguproove.

Kanadalane Harvey ütles ajakirjale Journal de Montreal antud intervjuus, et paljud suusatajad kahtlustasid Legkovi juba ammu.

"Nägime kõik, et ta (Legkov) oli meist kunstlikult palju suurem. Sotši olümpia maratoniraja kaks viimast kilomeetrit oli kujundatud just tugevate Venemaa suusatajate jaoks. Tegelikult oli terve rada venelaste huvides väga raskeks tehtud," rääkis Harvey.

Ühtlasi heitis kanadalane kahtlustuse Lahti MMi kahekordse maailmameistri Sergei Ustjugovi suunas: "Väga hea, et ROK lõpuks reageerima hakkas. Aga venelased võistlevad edasi. Eriti üks, keda Lahti MMilt eemaldamisega ei häbistatud. Tema nimi McLareni raportist välja ei tulnud. Ja seniks kuni seda pole juhtunud, saame meie vaid kahtlustada."