Ülejäänud meie meestennisistid tegid tugeva languse. Vladimir Ivanov kukkus 26 ja Kenneth Raisma 230 kohta, nende kohad edetabelis on vastavalt 534. ja 958. Mattias Siimar ja Kristjan Tamm säilitasid kohad edetabeli teises tuhandes, aga Oskar Lusti ja Karl Kiur Saar pudenesid tabelist välja.

Sellel nädalal Pärnus Paf Openil on tennisistidel võimalus punktilisa teenida. Ivanov kohtub avaringis Siim Troostiga, Raisma vastaseks on venelane Alexander Vasilenko (ATP 533.) ja Kristjan Tamme vastaseks õnneliku kaotajana põhitabelisse pääsenud norrakas Simen Sunde Bratholm, teatab Eesti Tenniseliit.

Maailma edetabeli esikohal jätkab hispaanlane Rafael Nadal, teine on šveitslane Roger Federer ja kolmas sakslane Alexander Zverev.

Naiste WTA edetabelis on Anett Kontaveit säilitanud 34. koha, Kaia Kanepi langes koha võrra 106ndaks. Seejuures ei kajastu selle nädala edetabelis veel Kanepi Nantese turniirivõidu eest saadud punktid.

Maailma esireketina jätkab rumeenlanna Simona Halep, kellele järgnevad hispaanlanna Garbine Muguruza ja taanlanna Caroline Wozniacki.