1998. aastal loodud FC Levadia on Eesti meistriks kroonitud üheksal korral. Tiitel on võidetud hooaegadel 1999., 2000., 2004., 2006., 2007., 2008., 2009., 2013. ja 2014. 2002. aastal loodud FCI Tallinn krooniti mullu esmakordselt Eesti meistriks. Lõppenud hooajal sai Levadia kokkuvõttes teise ning FCI Tallinn neljanda koha.

Lisainfot klubide ühinemise kohta edastavad klubide esindajad pressikonverentsil, mis toimub esmaspäeval, 6. novembril. Nii FCI kui ka Levadia esindajad on tänase päeva jooksul Delfile öelnud, et enne seda ühtegi detaili ei avaldata. Samuti ei saa olukorda kommenteerida jalgpalliliidu president Aivar Pohlak, kes ütles ERR-ile, et alaliit koguneb toimuvat arutama esmaspäeva hommikul.

FC Levadia peatreener Igor Prins pärast 0:0 viiki Floraga: "Ma sain sellest täna hommikul teada. Täitsa üllatav. Kisa-kära oli juba enne mängu kuhjaga. Paljudel mängijatel lepinguid uueks hooajaks ei ole. Praegu saame võib-olla lisainformatsiooni (Levadia juhtkond ja treenerid istusid pärast mängu koosolekut pidama - toim). Ei kujuta ette, millisel moel ja mismoodi see toimub. Kõik on lahtine. Minu leping on samuti läbi. Tahtsin, et puhkus oleks palgaline puhkus, võib juhtuda, et ei saagi olema. Tunni-pooleteise pärast peaksid olema asjad selgemad."