Kui Eesti asub Rahvusvahelise Jalgpalli Liidu FIFA edetabelis 80. kohal, siis Fidži paikneb 175. positsioonil. Kohtumist võõrustab 19. novembril riigi pealinna Suva areen ANZ.

“See on üks raskemaid matše, mida üldse mängime. Anname endast parima, et võita,“ sõnas SUNsportsile Fidži Jalgpalli Liidu asepresident Tarunesh Reddy.

Kui Eesti koondislased on alles koduklubide juures ja eelseisvateks maavõistlusmängudeks kogunetakse novembri alguses, siis Fidži koondis alustas ettevalmistusi juba 23. oktoobril.

Fidži ajakirjanduses tuuakse Eesti koondise suurimate staaridena välja FC Liverpooli keskkaitsja Ragnar Klavan ning Hollandi kõrgliigas NAC Bredas mängiv Karol Mets. Sealne meedia loodab, et nimetatud mehed sõidavad ka Fidžile, kuid tegelikkuses tuleb neil 19. novembriks juba koduklubide juures tagasi olla.

“See on meie jaoks tõeliselt suur mäng. Meil on võimalus parandada oma kohta FIFA edetabelis. Kavatseme korraldada mängijatele eelnevalt karmi treeninglaagri,“ lisas Reddy.

Fidži loodab enne Eestiga peetavat kohtumist pidada ühe maavõistlusmängu veel. Võimalikeks vastasteks on India, Hong Kong ja Tai.