Raisma alistas Ivanovi partneri paarismängus, 27-aastase rootslase Milos Sekulici (ATP
1641) 6:3, 6:2. Raisma murdis vastase servigeimi esimesel võimalusel ja asus 3:0 juhtima ning sellest piisas esimese seti võiduks. Ka teises setis murdis eestlane kohe Sekulici servi ja tegi seda uuesti seitsmendas geimis. Üks tund ja 13 minutit kestnud kohtumises lõi Raisma
seitse serviässa ja tegi neli topeltviga, Sekulic lõi ühe ässa ja tegi ühe topeltvea. Murdepallini jõudis eestlane üheksal korral ja realiseeris nendest kolm.
Täna kell 17 kohtub Raisma teises ringis 23-aastase ukrainlase Marat Deviatiaroviga (ATP 620), kes sai avaringi kolmesetilises mängus jagu Daniil Glinkast 3:6, 6:3, 6:2.

Pika võistluspäeva Tähtvere tennisekeskuses lõpetas Vladimir Ivanovi ja 18-aastase ukrainlase Nikita Mashtakovi (ATP 1372) vaheline kohtumine. Vaatamata sellele, et Ivanov kaotas kohe oma servigeimi, murdis ta kiirelt vastu ja tasakaalustas seisu. Murdmisi tuli veel mõlemalt mängijalt, aga
pingelise seti võitis Ivanov 6:3. Teine sett oli samuti heitlik. Ivanov võitis osad servigeimid nulliga, aga järgmistes oli hädas pallingu hoidmisega. Viiendas ja üheksandas geimis õnnestus eestlasel vastase serv murda, võidunumbriteks 6:3, 6:3. Kohtumine kestis täpselt poolteist tundi ja oli murdepallide rohke. Ukrainlane realiseeris 15st murdepallist vaid kaks ja eestlane 11st viis. Ivanov lõi kuus serviässa ja tegi kaks topeltviga, Mashatkovi samad näitajad olid üks ja neli.
Täna kell 13 läheb Ivanov vastamisi kvalifikatsioonist põhitabelisse saanud 28-aastase soomlase Harri Heliovaara (ATP 1350), kes alistas avaringis Siim Troosti 6:1, 6:0. Heliovaara on kogenud mängumees ja 2011. aastal paiknes ATP edetabelis kõrgel 194. kohal.

Eestlastest oli võistlemas ka Kristjan Tamm, kuid ta kaotas 21-aastasele rootslasele Daniel Appelgrenile (ATP 906) 3:6, 1:6.