36-aastane Juho Hänninen, kes Jyväskylä rallil tuli kolmandaks ning Saksamaal ja Hispaanias esimesena poodiumilt välja jäi, sõidab oma viimase etapi Toyotaga järgmisel nädalal Walesis. Austraalia ralliks jääb ta ilma oma kaardilugejast Kaj Lindströmist - ühtlasi tiimijuhi Tommi Mäkineni endine kaassõitja -, kes võtab üle Toyota spordidirektori koha.

Lindström ja Mäkinen sõidsid koos Subaru masinaga 2002. ja 2003. aastal, võites esimesel hooajal Monte Carlo ralli. Lisaks on ta WRC sarjas kaarti lugenud Jari Ketomaale ja vormeliässale Kimi Räikkönenile.

"Üks mu parimaid mälestusi mu enda sõitjakarjäärist on meie võit Monte Carlos. Sellest ajast peale tunnen Kajd kui ülimat professionaali, kes on kindlasti kõva jõud meie tiimi edasises arengus," ütles Mäkinen pressiteate vahendusel.

"Tahaksin tänada ja väljendada lugupidamist kõige suhtes, mida Juho on meie jaoks teinud. Ta jääb alatiseks meie pere liikmeks. Ta on meie tänasesse päeva toomisel mänginud tähtsat rolli."

Toyota meeskond teatas täna, et tuleval aastal sõidavad nende tiimis kõikidel 13 rallil Tänak, Jari-Matti Latvala ja Esapekka Lappi.