Kohtumise lõikes olid Selveri peamised edunumbrid blokis ja pallingul. Sulustamisega teenis pealinna võistkond 16 punkti, Rakvere seitse, kirjutab volley.ee. Üheksa meetri joone tagant saadi üheksa punkti, Rakvere lõi kaks ässa. Võitjate parimatena tõid Oliver Orav ja Taavi Nõmmistu 18 punkti. Albert Hurt lisas 11 ja veel eelmisel hooajal Rakveres mänginud Kaupo Kivisild kaheksa.

Otsustavas geimis hiilgas Orav, kes lõi punktiks kõik neli tõstet ja näitas neljal vastutvõtul sajaprotsendilist efektiivsust. Kogu Selveri meeskonna vastuvõtt oli viiendas geimis 90,9 protsenti ja rünnak 53,8. Rakvere näitajad olid vastavalt 41,7 ja 29,4.

Rakvere parimad olid 16 punktiga nurgaründajad Tanel Uusküla ja Andris Õunpuu. Viimase efektiivsusnäitajaks kujunes aga miinus kaks. Vanameistrile ehitasid vastased ette kuus edukat blokki ja lisaks löödi tema pealt kuus ässa. Lääne-Virumaa ainus võõrleegionär Nicolas Timothy Dubinsky saldoks jäi 13 silma, ent temagi efektiivsus oli kahega miinuses. Joonas Popmanile kümme ja möödunud hooajal Selver Tallinnas mänginud Siim Ennemuistile üheksa punkti.

Järgmised mängud Baltikumi võrkpalliklubisid ühendavas Credit24 Meistriliigas toimuvad juba nädalavahetusel.