Valitseva Eesti meisterklubi BC Kalev/Cramo eesotsas jätkab endiselt Alar Varrak. Meeskonna komplekteerituses on võrreldes eelmise hooajaga mõned tuttavad näod, kuid on ka uusi tegijaid. Kindlasti on kodumaise publiku jaoks üks põletavamaid küsimusi, kuidas saab VTB tasemel hakkama Thomas van der Mars, kel oli eelmisel hooajal Rapla särgis kanda väga suur roll. Varrakut sümpatiseeris van der Marsi liidriroll Raplas: “Thomas van der Mars on jätnud viimase pooleteise aasta jooksul sümpaatse mulje, olles eelmisel hooajal Rapla meeskonna liider ja suurpärane lauapallide hankija. Loodame, et ta suudab oma taseme välja mängida ka rahvusvahelistes liigades ja veelgi tugevamas konkurentsis.”

Välismängijatest jätkavad Branko Mirkovic ja Cedric Simmons, kes tervena püsides on kogenud meestena väga tugevaks lüliks. Lisandunud on leedulasest kaitsespets Martynas Mazeika ja Serbia-Montenegro juurtega korvialune jõud Bojan Subotic

Kodumaale on naasnud ka Eesti koondise tugitala Kristjan Kangur ning Tartust liikus pealinna suurklubisse perspektiivikas Janari Jõesaar. Kangur näitas juba suvistes koondisemängudes, et tegemist on endiselt väga targa ja tugeva mängumehega, kellele vastased peavad kindlasti palju tähelepanu pöörama. Jõesaar tegi samuti kaasa koondisetsükli, kuid rahvusmeeskonna ridades jäid mänguminutid üürikeseks. FIBA Meistrite liiga kohtumistes näitas 23-aastane korvpallur enesekindlust tuues kõigis neljas mängus kahekohalise arvu punkte.

Kalevi meeskonna koosseis:
Sten-Timmu Sokk
Branko Mirkovic
Martin Dorbek
Martynas Mažeika
Janari Jõesaar
Gregor Arbet
Erik Keedus
Kristjan Kangur
Bojan Subotic
Madis Soodla
Thomas van der Mars
Matthias Tass
Cedric Simmons

Rapla Avis Utilitas meeskonnas jätkavad vanad olijad Inder Kajupank, Kristjan Voolaid, Sven Kaldre ning noormängijad Gregor Ilves ning Marek Ruut. Kajupanga ja Kaldre näol on tegemist meestega, kes pikalt meistriliigas koormad kandnud ning ka sel hooajal tuleb neil liidriroll haarata. Tartu Ülikooli ridadest liitus meeskonnaga Gert Dorbek, kelle mäng viimasetel hooaegadel pole olnud ehk säravaim, kuid mehe kogemuste pagas ja jätkuvalt tugev füüsis on raplakatele kindlasti kasuks.

Välismängijatest tõmbavad Rapla särgi sel hooajal selga Devonte Upson, Maris Ziedins ja Nolan Cressler.

Rapla meeskonna koosseis:
Kustas Põldoja
Marek Ruut
Kristjan Voolaid
Indrek Kajupank
Sven Kaldre
Gert Dorbek
Gregor Ilves
Nolan Cressler
Devonte Upson
Maris Ziedins
Risto Valge

"Meie komplekteeritus võiks vähe parem olla, aga peame kuidagi hakkama saama. Kui [Indrek] Kajupank ja [Kristjan] Voolaid vigastusest tagasi tulevad, läheb seis paremaks," alustas Aivar Kuusmaa oma meeskonna tutvustamist hooaja avapressikonverentsil "Eelmise aasta koosseisust lahkus kuus meest, juurde tuli viis, lisaks kaks noort. Hakkame vaikselt tegutsema. Tõenäoliselt saab hooaja esimene pool olema raskem kui teine."