MX1 klassi avasõitu asus juhtima lätlane Toms Macuks, kuid peagi möödusid temast Priit Rätsep (Honda, PMC Addinol Honda Racing) ja Harri Kullas (Husqvarna, Sõmerpalu MK). Sõidu poolel maal tõusis liidriks Kullas ning Rätsepast möödus ka tagasihoidliku stardi teinud Tanel Leok (Husqvarna, Sõmerpalu MK), kes jäi Kullasest lõpujoonel pooleteise sekundi kaugusele. Rätsep kaotas esiduole lõpuks pea pool minutit ning Macuks viimasele omakorda 25 sekundit.

Teises sõidus haaras liidriohjad Kullas, kes püsis esikohal kuni võiduka lõpuni. Teisele kohale heitlesid Leok ja Rätsep ning alguses oli teine Rätsep, kuid siis pääses Leok temast mööda, kuid mitte kauaks, kuna noormees kukkus ning pärast ta enam konkurenti kätte ei saanud.

Kahe sõidu kokkuvõttes esikolmik seega Kullas, Rätsep ja Leok. Eesti meistriks tuli Leok Rätsepa ja Kullase ees.

MX2 klassis juhtis enamus avasõidust Kullas, kuid ringiga mahajääjad pärssisid tema hoogu ning seda kasutas ära Tanel Leok, kes tõusis liidriks ja suutis Kullase napi sekundiga alistada. Kolmandaks sõitis end esiduo klubikaaslane Karel Kutsar (Husqvarna), kes jäi nendest pea pool minutit.

Teises sõidus ei andnud Kullas aga kellelegi sõnaõigust ja sõitis esimesena terve sõidu. Kutsar oli pikalt teine, kuid sõiduviga langetas ta neljandaks, kuna temast said mööda nii Leok, kui avasõidu neljas lätlane Karlis Sabulis.

Kahe sõidu tulemusena sai etapivõidu Kullas Leoki ja Sabulise ees. Eesti meistriks krooniti aga Leok, teine oli Kullas ja kolmas Cesises kuuenda koha saanud Aigar Leok (Yamaha, Sõmerpalu MK).

MX125 klassis võttis finaaletapilt maksimumpunktid Jan Jakobson (Yamaha, Sõmerpalu MK), kes osales Cesises ainult Eesti arvestuses, kuna Läti oma jaoks on ta juba veidi vana. Meistrivõistluste liider Andreas Hiiemägi (Husqvarna, Kose AMK) möödus avasõidus viimasel ringil Henry Vesilinnust (KTM, AYR RC) ja sai teise koha. Teises sõidus oli Hiiemägi taas Jakobsoni järel teine ning kolmandaks sõitis end seekord lätlane Niks Niklavs Suna.

Kahe sõidu kokkuvõttes järgnesid Läti arvestuses Hiiemäele Suna ja teise sõidu viies Vesilind, EMV esikolmik oli aga Jakobson, Hiiemägi ja Suna. Eesti meistriks tuli Hiiemägi, Jakobsoni ja Vesilinnu ees.

Noortega koos võistelnud eakamate krossimeeste seas oli MX Veteran arvestuse esikolmik lätlane Leons Kozlovskis, Heigo Lauren (Yamaha, Yamamoto RC) ja lätlane Mareks Lavrovs, MX Seeniorides võidutses Valdur Kahro (Honda, Estonian Express Racing) lätlase Janis Mironovsi ja Aivo Rabbi (KTM, Paikuse MK) ees. Eesti arvestuses võitis MX Veteranide meistrivõistlused Lauren, Kahro sai hõbeda ja Cesise veteranide seitsmes Urmas Heliste (Kawasaki, Kagu MK) pronksi.

85stel meie poistel kahjuks kokkuvõttes esikolmikusse asja ei olnud, kui sõitude kaks esimest kohta jagasid lätlane Mairis Pumpurs ja Sampo Rainio Soomest. Kui avasõidus oli parem soomlane, siis viimases lätlane ja nii pälvis etapivõidu Pumpurs Rainio ees. Kahe sõidu tulemusena oli kolmas lätlane Karlis Alberts Reisulis, kes oli avasõidus kuues, kuid viimases kolmas. Sõidud kolmanda ja kaheksandana lõpetanud tänavune Eesti meister Romeo Karu (KTM, KTM Racing Estonia, 40 p) oli parima eestlasena kuues.

Masinaklassis 65cc võitis mõlemad sõidud kohalik Uldis Freibergs, kellele kokkuvõttes järgnes selle aasta Eesti meister Joosep Pärn (KTM, Pärnu MC), tema oli sõitudes vastavalt kolmas ja teine. Poodiumi madalaim aste kuulus Läti poisile Kirils Maslovsile.

Kõige väiksemas 50cc võitis mõlemad sõidud kohalik Ricards-Alens Galcins kaasmaalaste Raivo Laicansi ja Patriks Igalsi ees. Sõidu ainus eestlane Andre Sarri oli nii sõitudes kui kokkuvõttes 8.