Aurora Park avatakse aadressil Astangu 19 ning selle avamisürituse üheks tõmbenumbriks on uhke jalgpallimatš, kus platsil võib näha nii tuntud näitlejaid-muusikuid kui ka endisi vutikoondislasi.

Vintage Flora koosseisus on lubanud vaid üheks õhtuks kokku tulla ja platsile joosta:

Eesti muusikute jalgpallikoondise ridadesse kuuluvad:

näitleja Rasmus Kaljujärv
näitleja Kristjan Üksküla
Marek Piliste (Cram) – laulja, No Big Silence
Holden Laaman (Bonne) – laulja, Pedigree
Andrus Lang – DJ
muusik Ragnar Selberg
Madis Aesma – muusik ning saatejuht, R2
Andres Ohu – muusik, Blinde
Allan Muuk, telemees

Mängu kohtunik on Dmitri Kulikov.

Aurora Pargi avamispidu toimub täna kell 18.00, kõik huvilised on oodatud koos peredega. Kell 18.05 on kavas jalgpallimatš, kell 19.15 kontsert, kus esinevad Tanja Mihhailova ja Silver Laas bändiga "The Friends". Pargi avaüritus ja kontsert on tasuta. Aurora Park - Tallinna uusim ja atraktiivseim - asub aadressil Astangu 19.

Tallinna linn sai juurde unikaalse ja mastaapse – kokku 1,3 ha – pargi, kus jätkub aastaringselt tegevust nii täiskasvanutele kui ka lastele. Multifunktsionaalses pargis, mis tipneb rohke haljastusega, on avarust ja on intiimsust: piknikupaigad ja grilliala, jalutusrajad, vaiksed puhkenurgad lugemiseks, lemmikloomade ala, turvalised mängunurgad kõige pisematele, kiiged, liumäed ja ronimissaared, korvpalliplats ja jalgpalliväljak, rulapark, ning talvel veel uisuplats, hokiväljak ja kelgumägi.

Tegemist on erakapitali investeeringuga, pargi rajas Endover Kinnisvara.