Löögimängu kvalifikatsiooni võitis Varjun, kes mängis esimese mänguringi 73 ja teise mänguringi 70 löögiga, tehes kokku 143 lööki (-1). Raukas tegi esimese mänguringi 73 ja teise mänguringi 74 löögiga ning sai koondtulemuseks 147 lööki (+3). Rajamängu I ringi tulemused on Mattias Varjunil 6/4 ja Timo Raukasel 5/4. Rajamängu II ringi tulemused vastavalt Mattiasel 4/3 ja Timol 9/7 ning poolfinaalis alistas Mattias vastase tulemusega 6/5 ning Timo 4/2. Finaalis jäi koondisekaaslaste heitluses tulemusega 3/2 peale Varjun. Seega saavutas Varjun kvalifikatsioonis 1. asetuse ja võitis rajamängu. Raukas jäi kvalifikatsioonis teiseks ning saavutas ka rajamängus teise koha. Koondislased tegid väga hea tulemuse, arvestades, et võistlusel oli kokku 112 osalejat näiteks Saksamaalt, Ungarist, Lätist, Leedust ja Prantsusmaalt.

Poola Junior Open on neljapäevane võistlus, kus esimese kahe päeva löögimängu tulemuste põhjal saavad 16 parimat noort edasi mängida kahepäevasel rajamängul.

Võistluse võitja Mattias Varjuni sõnul oli küll mäng pingeline, kuid poiste suurim eesmärk oli jõuda kahekesi finaali, ning see ka õnnestus. „Kui oli teada, et oleme mõlemad finaalis, saime juba tõesti ka mängu nautida."

Timo Raukase sõnul on emotsioon võimas ning tunne hea: „Saime võimaluse mängida Poola koondislaste vastu ning ühtlasi ka jälle väga hea kogemuse." Mõlemad poisid tõdesid, et rada oli erakordselt kaunis ning väga heas korras ka tehnilises mõttes.

Praegu valmistuvad Varjun, Raukas ning golfikoondislane Kevin Christopher Jegers juba 4.08-6.08.17 toimuvaks Global Junior Tour esimeseks etapiks.