Neymaril olla ka endal huvi klubi vahetada, sest ta tunneb, et Lionel Messi kõrval mängimine pärsib tema arengut. Barcelonaga on ta võitnud juba kõikvõimalikud karikad ja tiitlid ning aeg oleks liikuda edasi meeskonda, kus ta oleks ise peamine staar ning võiks püüda parimale jalgpallurile omistatavat Ballon d'Ori trofeed.

PSG-s teeniks Neymar 30 miljonit eurot aastas ning saaks koos mängida oma koondiskaaslaste Dani Alvesi, Thiago Silva ja Lucas Mouraga.

Väidetavalt olla Neymari vastu huvi tundnud ka Manchester United ja Manchester City, kuid neile võib brasiillase väljaostusumma probleemiks kujuneda. Lepingu järgi peaks Neymar Barcelonas mängima 2021. aastani.

Teine Hispaania leht AS väidab aga, et PSG ja Barcelona peavad läbirääkimisi tehingu osas, mis viiks koos 122 miljoni euroga Pariisist Kataloonia klubisse ka itaallasest poolkaitsja Marco Verratti, kelle turuhinnaks arvatakse olevat ligi 100 miljonit eurot.

Osade meediaväljaannete teatel on Neymar juba PSG lepingupakkumisega nõustunud ning diil saavat lõplikult teoks lähinädalate jooksul.